Klacht: veel mot in 50 grams pakjes javaanse jongens 3/4.

op 23 augustus 2016 over Koninklijke Theodorus Niemeyer B.V. in de categorie Tabaksbedrijf

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De laatste weken valt mij op dat er erg veel mot in mijn pakjes shag zit. Gen plukjes shag maar gruis wat niet meer van de kwaliteit is wat ik verwacht van javaanse jongens. Hoe kan dit? Is het productieproces anders geworden? Je betaald een stevig gedrag (door accijns ) maar ik mag toch wel het vertrouwde kwaliteit blijven verwachten?

Gewenste Oplossing:

Wordt de shag weer van de vroegere kwaliteit?

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Koninklijke Theodorus Niemeyer B.V.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Koninklijke Theodorus Niemeyer B.V. nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door RickdeGroot