Klacht: veel droge shag en kruimels

op 20 juni 2016 over Tobacco Manufacturing Ootmarsum in de categorie Tabaksbedrijf

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik koop al jaren heel tevreden ruba halfzware shag. Ik weet dat er altijd wel wat droge shag/kruimels in een pakje zitten. Maar nu sinds een week is dit wel erg veel. Normaal is het droge kruim voor 2-3 sjekkies maar nu is het bijna genoeg voor wel 8-10 sjekkies. Ik vind dit wel erg veel en zo wordt een pakje shag wel erg duur. M.vr.gr. Ans van Stappershoef

Gewenste Oplossing:

Ik hoop dat u wat kunt doen met mijn klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tobacco Manufacturing Ootmarsum

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tobacco Manufacturing Ootmarsum nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door kitadibuita