Klacht: veel boodschappen bijna over datum

op 09 mei 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In onze supermarkt in Diemen Noord zijn vaak producten nog maar 1 of enkele dagen te gebruiken kan je hier iets van zeggen of alleen als de producten daadwerkelijk over datum zijn ik vind dit nl. erg vervelend boodschappen doen overal opletten hoe lang je iets nog kunt gebruiken bijvoorbeeld franse kaas nog 2 dagen houdbaar een liter gewone volle yoghurt ook maar 2 dagen houdbaar vlees wat je de volgende dag moet opeten en ga zo maar door

Gewenste Oplossing:

Ik zou het erg fijn vinden als ik gewoon mijn boodschappen kan pakken en niet constant de data op de verpakking op moet zoeken en kijken of ik het een paar dagen later ook nog kan eten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door yvie1961