Klacht: Veel beloven niks geven doet een gek in vreugde leven…..

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb bij Nancy van zeepzeepzeep.nl 2 zeepmallen gekocht en nooit ontvangen.
Ze reageerd niet of nauwelijks op mail en neemt haar telefoon niet op.
In 1reactie van haar was ze erachter waar mijn bestelling gebleven een vaag verhaal over het bedrijf die de bezorging verzorgt…Nancy neemt geen enkele verantwoordelijkheid en houd je aan het lijntje !!!!! Ik adviseer iedereen aangifte te doen zodat dit stopt. Ik zie dat ik helaas niet de enige ben die opgelicht is daar haar.
Misschien is ze te druk met de verkoop van haar kittens???!!!

Gewenste Oplossing:

Mijn geld terug. En stoppen met deze oplichterspraktijken!!!!
Helaas ben je verplicht een sterretje aan te klikken om verder te kunnen gaan met de klacht, ze is er nog geen halve waard.
Geen reactie van Nancy op deze klach, volgt aangifte bij de politie. Ik heb geduld genoeg gehad!

Alle klachten die gemeld zijn door Nathalie65