Klacht: Vastgelopen tijdens Fifa 16 fut draft

op 03 mei 2016 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik was bezig met een wedstrijd fut draft, maar net toen ik had gescoord (3-1) ging het spel van zelf naar het menu van de wedstrijd, maar ik zie helemaal niks op het beeld van instellingen etc… Ik zie alleen dat het beeld beweegd en de spelers zeg maar op (freeze) staan, en je ziet dat ik die doelpunt maak… Het is echt vreemd en ik denk nu dat mijn 15k weg is..!!

Gewenste Oplossing:

Ik hoop dat ik mijn 15k terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kenanemin