Klacht: Vaseline klein verpakking voor de lippen

op 09 juni 2018 over Etos in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste Etos,

Ik winkel graag bij jullie. Over het algemeen hebben jullie goede producten en acties.

Deze week had ik helaas een minder goede aankoop.
Ik heb op het station een klein potje vaseline gekocht voor de lippen, dat leek me handig voor onderweg.
Dit heb ik maximaal 3 dagen gebruikt. Nu merk ik dat de plek waar ik het op heb gesmeerd erg is uitgedroogd en vooral geïrriteerd. Gister zag ik zelfs kleine wondjes op mijn bovenlip. Deze klachten heb ik in het verleden eerder gehad met het gebruik van labello achtige producten.
Op het potje staat vermeld dat dit product alleen uit vaseline bestaat.
Normaal gesproken gebruik ik Vaseline van Unilever in de grote pot met blauwe deksel. Hiervan krijg ik geen klachten.
Ik vraag me af of er een toevoeging in zit wat mijn klachten veroorzaakt. Ook lijkt de vaseline van jullie dikker te zijn. Ik vermoed dat deze vaseline verdikt is met een (synthetische) was of iets dergelijks.

Gewenste Oplossing:

Als alle ingrediënten op de verpakking staan vermeld dan ben ik tevreden.

IK wil graag weten wat ik koop vanwege mijn gevoelige huid.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Etos

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Etos nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Gerjanne321