Klacht: Varv lamp, laden stuk, lamp doet het nog

op 01 oktober 2017 over IKEA in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gebeld over deze lamp, kan hem terug brengen met de bon, laat het nu zo zijn dat ik de bon noet meer heb, daar ik zo n partij gekocht heb bij de ikea , ik er een bos op na kan houden. Goed voor de bomen ­čśë Nu mag ik ook met een afschrift komen, papier ?????? Kan een hele rij met Ikea aankopen op mijn mobiel laten zien, waar de lamp tussen zou kunnen staan.. Ikea is een voorloper ? Zorg dat bonnen in een account of e mail terecht komen, zodat ik het ergens in een cloud kan bewaren, zonder tussenkomst van papier..

Gewenste Oplossing:

Omruilen lamp, en de hoop dat ikea een systeem zonder bonnetjes die vervagen gaat verzinnen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over IKEA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over IKEA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door HarBar