Klacht: Vanuit Lebara in NL naar Lebara bellen in Marocco lukt niet

op 04 augustus 2016 over lebara mobile in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het lukt niet om vanuit Nederland met een Lebara simkaart te bellen naar een vriendin die een Lebara simkaart heeft die nu op vakantie is in Marocco. Wanneer ik bel de verbinding valt uit voordat ie überhaupt overgaat terwijl ik gewoon 30 euro Lebara One beltegoed heb en zij heeft een Lebara simkaart in Morocco. Allebei onze simkaart zijn de 6 maanden niet opwaarderen nog lang niet voorbij. Zijn gewoon nog actief onze simkaarten. Wil dit graag opgelost hebben.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik weer kan bellen naar buitenland zonder problemen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over lebara mobile

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over lebara mobile nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Fekhr-Eddine Boukherrouba