Klacht: van ’t kastje naar….

op 03 juli 2019 over trekhaakcentrum.nl in de categorie Auto Onderdelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Liet op advies van Trekhaakcentrum.nl bij hen een Bosal trekhaak monteren met verhoogde kogeldruk. Helaas blijkt de daarnaast aangeschafte Uebler 21 s fietsendrager, als beste getest bij ANWB en Consumentenbond, niet te passen. Dat ligt niet aan de drager maar aan de Bosal fabrikant die het met de EU normen blijkbaar niet zo nauw neemt en mij heeft ‘opgezadeld’ met een niet verticaal gemonteerde trekhaak waardoor drager en fietsen naar achter overhellen. Geen gezicht en komt de stabiliteit niet ten goede. Nadat ik het euvel had geconstateerd begon het ‘grote touwtrekken’ tussen de Uebler dealer en Trekhaakcentrum met als voorlopig resultaat…niets! Uebler monteerde tegen [nog] meerkosten een andere koppeling die het probleem enigszins corrigeerde. Trekhaakcentrum hoort mij meerdere malen beleefd aan maar neem verder geen oplossings initiatief. En dan te bedenken dat ik de lieve som van 1500 euro heb neergeteld voor wat ik dacht een professionele en gedegen product…..

Gewenste Oplossing:

...wanneer trekhaakcentrum.nl:
eindelijk zelf eens contact opneemt i.p.v. dat de klant telkens \'achter het probleem aanmoet,
zorgdraagt voor een oplossing waarbij mijn fietsendrager in de juiste verticale stand komt te staan zodat ik zonder zorgen de weg op kan...

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over trekhaakcentrum.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lazuli