Klachten over Van der Hoeden Mulder gerechtsdeurwaarders

Hieronder kunt u zijn welke klachten, complimenten en suggesties er over Van der Hoeden Mulder gerechtsdeurwaarders zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Van der Hoeden Mulder gerechtsdeurwaarders in de categorie Deurwaarders

3 klachten gemeld
1.0 /10
1 stemmen
1

Tijdslijn

Ze gebruiken een oude beslaglegging op mijn loon, Als ik aan geef regelingen te hebben met andere deurwaarders zeggen ze niets mee te maken hanteren beslag dus kom ik elke maand nu100 euro te kort waar moet ik van leven?? Gestapo praktijken... Lees meer

Door schuldhulpbemiddelaar Cortdaed nog verder in de financiele problemen gekomen waaronder een huurachterstand van twee maanden. Ik had een regeling getroffen en moest iedere maand een kleine 50,- aan hen overmaken, doordat ik deze opdracht bij de bank op automatisch heb... Lees meer

Het begon met een scheiding en achterstand qua huur...3694 euro , beide hoofdaanprakelijk maar van der hoeden-mulder bleef zeggen dat ik gelijk had maar dat ze het eerst bij mij zouden halen en dan pas bij mijn ex partner. Inmiddels over... Lees meer

Onbeschofte medewerker.

Klacht van op 10 januari 2014 over Van der Hoeden Mulder gerechtsdeurwaarders in de categorie Deurwaarders

Graag wil ik een klacht indienen over de heer T. Baars van Van der Hoeden Mulder gerechtsdeurwaarders. Deze meneer heb ik een paar keer gesproken over de telefoon, o.a. over fouten in zijn brieven. Hij reageert bij vlagen met zeer luide stem... Lees meer