Klachten over Van der Hoeden Mulder gerechtsdeurwaarders

Hieronder kunt u zijn welke klachten, complimenten en suggesties er over Van der Hoeden Mulder gerechtsdeurwaarders zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Van der Hoeden Mulder gerechtsdeurwaarders in de categorie Deurwaarders

3 klachten gemeld
1.0 /10
2 stemmen
2

Tijdslijn

bejegening

Klacht van op 27 maart 2019 over Van der Hoeden Mulder gerechtsdeurwaarders in de categorie Deurwaarders

Telefonisch contact gelegd met uw medewerker om vragen betreft mijn dossier te bespreken en advies te vragen. Uw medewerker liet mij niet uitpraten en heeft zonder mijn toelichting ofwel vraag aan te horen direct onderbroken. Hij verwees mij direct door... Lees meer

Ze gebruiken een oude beslaglegging op mijn loon, Als ik aan geef regelingen te hebben met andere deurwaarders zeggen ze niets mee te maken hanteren beslag dus kom ik elke maand nu100 euro te kort waar moet ik van leven?? Gestapo praktijken... Lees meer

Door schuldhulpbemiddelaar Cortdaed nog verder in de financiele problemen gekomen waaronder een huurachterstand van twee maanden.Ik had een regeling getroffen en moest iedere maand een kleine 50,- aan hen overmaken, doordat ik deze opdracht bij de bank op automatisch heb... Lees meer