Klacht: valse voorwendselen

op 02 juli 2017 over BankGiro Loterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

op zaterdag 1 juli 2017 zijn wij aangesproken in Gemeentemuseum Den Haag door jongeman ca 34 jaar. Wij zouden slechts eenmalig 13,50 betalen en kregen boek van Mondriaan mee met winkelwaarde 25=. Het geld ging naar goed doel.
Vandaag mail van Bankgiro Loterij dat ik me had aangemeld. Naam BankgiroLoterij was niet gevallen in gesprek anders had ik direkt NEEN geroepen. Wel eenmalige incasso machtiging voor 13,50 getekend, Zou slechts ter betaling van het boek zijn.
Ik voel me zwaar opgelicht door uw colporteur

Gewenste Oplossing:

De 13,50 terug betalen en uw colporteurs niet van die leugens laten vertellen . Dit schaadt uw organisatie.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over BankGiro Loterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BankGiro Loterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Gemeente Museum Den Haag Mondriaan