Klacht: Valse levertijden en slechte service

op 26 september 2017 over Max ICT in de categorie Computerwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een week geleden (woensdag) een monitor in de aanbieding bestelt, deze zou binnen 5 dagen geleverd worden, maar tot vandaag nog niks te horen gekregen, dus maar even bellen. Wordt er mij vertelt dat er iets is met de voorraad (staan 900+ monitors op de website) maar dat hij er vandaag achteraan gaat en dat ik morgen de monitor kan verwachten. Ik geloof er allemaal geen bal van, dit gekoppeld met hoeveel mensen er klachten hebben over de levering van goederen bij jullie, dacht ik maar eens in klacht in te gaan dienen.

Gewenste Oplossing:

De monitor vandaag nog de deur bij jullie uit, zodat ik hem de volgende dag mag verwachten, zoals het hoort.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Max ICT

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Max ICT nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Max ICT in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Max ICT een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Max ICT

Heeft op 06 november 2017 om 10:14 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Patrick321