Klacht: Valse aanmaning en onbereikbaar

op 04 juli 2017 over Ultimoo in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een aantal weken geleden kreeg ik een SMS van Ultimoo. Het betrof het verzoek of ik een openstaande vordering van Bakker Hillegom B.V. wilde voldoen. Ik probeerde hen direct te bellen maar helaas geen gehoor.

Volgens kreeg ik een aantal weken later een voicemail waarin wederom werd verzocht hen te contacteren aangaande een openstaande vordering. Wederom geen gehoor. Daarom heb ik destijds een mail gestuurd naar Ultimoo om mij de factuur te laten toekomen + telefonisch contact op te nemen.

Zoals verwacht, een valse factuur van een tuincentrum Bakker Hillegom uit Leeuwarden. Deze factuur staat op naam ‘Mevrouw A van der Meer’. Uiteraard ben ik dit niet, not even close! Echter, nog steeds is Ultimoo onbereikbaar. Dus het dossier blijft openstaan door hun dramatische afhandeling.

Gewenste Oplossing:

1. Van een incassobureau mag verwacht worden dat ze kritisch zijn naar hun klanten.
2. Installeer een capabele klantenservice.
3. Contacteer mij niet meer in dossiernummer 37338136

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Ultimoo over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Ultimoo in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Ultimoo een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Ultimoo

Heeft op 07 juli 2017 om 12:57 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door dossier37338136