Klacht: Valse aanklacht deurwaarder.

op 27 juni 2016 over Stopdedeurwaarder.nl in de categorie Deurwaarders

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik krijg opeens een mail van Stopdedeurwaarder.nl. Ik zou een account hebben om een huurwoning te zoeken en moest nog openstaande rekeningen betalen. Vreemde zaak want: 1) de naam die ze mij geven klopt niet; 2) desgevraagd het adres: is niet mijn adres; 3)verhuizen wil ik niet en inschrijven om huurwoningen te zoeken zal ik dus niet doen. Het enigste bewijs dat ze menen te moeten aandragen is mijn IP adres. Tuurlijk als ik één mail terugstuur dat ik zo niet heet, woon, verhuizen wil dan hebben ze dat IP al. Juridisch Loket zegt “geen grond” en Achmea rechtsbijstand wil graag voor de rechter hun uitkleden. Hun antwoord: “Dat Achmea maar belt, zijn we niet bang voor. Ze blijven maar dreigen.

Gewenste Oplossing:

Als ze mij met rust laten met allerlei nep facturen, dreigingen en mails.

Alle klachten die gemeld zijn door WiToMa