Klacht: Vakken worden slecht aangevuld

op 04 juli 2017 over Vomar in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vestiging velserbroek

Hier bij wil ik een klacht indienen dat datvakken niet of nauwelijks worden aangevuld gisteren bijvoorbeeld was er geen aanvoer van de vlees en vandaag niet van de groenten er is vaak iets niet hoor vaak klanten klagen hierover. Ik begrijp wel dat xeze vestiging slecht loopt en dat iedereen naar de deka daarnaast gaat. AL DIVERSE MALEN GEZEGD EN DIEZEGGEN WAT WE ONLINE EEN KLACHT MOETEN INDIENEN, OMDAT ZEIOOK TEGEN DE MUUR AANLOOEN0

Gewenste Oplossing:

Betere aanvuling

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vomar

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vomar nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Slooten2012