Klacht: VakantieBonnen 3 dagen geldig

op 22 mei 2016 over Algemeen Dagblad in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik ging van 22 april tot 5 meimop vakantie naar het buitenland en had vakantie bonnen aangevraagd die ik netjes thuis gestuurd kreeg echter ik kwam 5 mei terug en ze waren tot 8 mei geldig. Ik had er niks aan, en kon drie weken rkantenbonnen weg gooien. Leuk voor als je in nederland op vakantie gaat maar in het buitenland heb je er niks aan

Gewenste Oplossing:

een veel langere geldigheids duur van de vakantie bonnen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Algemeen Dagblad

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Algemeen Dagblad nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Uiltje12