Klacht: Vakantie zonder krant

Aad Zonneveld op 10 juli 2020 over Volkskrant in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik lees bij de ombudsclown dat er geen vakantiebonnen meer worden gegeven. Jammer dat ik dit nu pas weet, een paar weken geleden heb juist mijn abonnement verlengd maar had ik bovenstaande geweten had ik daar niet aan begonnen. Een ontzettend lullige actie van de Volkskrant, totaal niet abonneevriendelijk.

Gewenste Oplossing:

De bonnen moeten terug!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Volkskrant

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Volkskrant nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Aad Zonneveld