Klacht: Vaardigheden en onderschrijvingen werken niet

op 22 augustus 2017 over LinkedIn Nederland in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Laatst zijn enkele van mijn vaardigheden onderschreven. Ik heb hier 2 keer een mail van gekregen. Echter tot op heden kan ik deze onderschrijvingen niet zien op mijn Linkedin pagina. Bovendien werkt de functie van ‘vaardigheden rangschikken’ ook voor geen meter. Ik kan de volgorde veranderen, maar die site werkt simpel weg gewoon niet.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als Linkedin hier wat aan gaat doen. Ik wil de onderschrijvingen kunnen zien. Bovendien wil ik ook gewoon de volgorde van vaardigheden kunnen aanpassen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over LinkedIn Nederland

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over LinkedIn Nederland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MonicAllissa