Klachten over V.o.f. De Sigaar in Almere

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over V.o.f. De Sigaar in Almere zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van V.o.f. De Sigaar in Almere in de categorie Sigarenwinkel

0 klachten gemeld

Tijdslijn

Ik ben door de heer die mij geholpen heeft zeer vriendelijk geholpen bij de aanschaf van mijn E-sigaret. Hij was zeer vakkundig en heeft mij het gebruik zeer goed uitgelegd. Deze winkel is een aanrader als u een E-sigaret wil aanschaffen. Lees meer

slecht behandeld

Klacht van op 15 maart 2014 over V.o.f. De Sigaar in Almere in de categorie Sigarenwinkel

Zojuist heb ik onderstaande klacht verstuurd naar DHLFORYOU over deze winkel: Hierbij wil ik een klacht indienen over één van uw servicepunt, namelijk: NL-131501 De Sigaar Zadelmakerstraat 55 1315 AN ALMERE Vandaag (zaterdag 15 maart 2014) heb ik voor het eerst een... Lees meer

bestelling miniinthebox

Klacht van op 23 december 2013 over V.o.f. De Sigaar in Almere in de categorie Sigarenwinkel

Beste Zo juist kreeg ik een telefoon van DHL dat ik nog 19,87 € verzendingskosten moet bijbetalen anders ontvang ik mijn bestelling niet. Deze extra kost is nooit vermeld met mijn bestelling. Indien er geen tussenkomst is door miniinthebox is dit mijn eerste... Lees meer