Klachten over uwMKBgids.nl

Hieronder kunt u zien welke klachten er over uwMKBgids.nl zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van uwMKBgids.nl in de categorie Algemeen

4 klachten gemeld
1.0 /10
1 stemmen
1

Tijdslijn

UW MKB Gids fraude

Klacht van Jay1984 op 24 november 2021 over uwMKBgids.nl in de categorie Algemeen

ze belden me en bedrogen me aan de telefoon, mijn Nederland is niet het beste en ze probeerden hiervan te profiteren en bellen nu elke dag en sturen dreigende e-mails op zoek naar € 598 Lees meer

Misleidende telefoon

Klacht van Hamiddii op 12 oktober 2021 over uwMKBgids.nl in de categorie Algemeen

Ik was tijdje terug gebeld door hun en er was verteld dat ik al bij hun website al ingeschreven ben, en of ik wil nog verder gaan of stoppen met hun. Ik zei gelijk nee, toen ging ze geluidsopname doen... Lees meer

Misleidende telefoon gesprek

Klacht van Fartuun op 11 augustus 2021 over uwMKBgids.nl in de categorie Algemeen

Ik werd maandag gebeld door uw MKB gids. Er werd tegen mij verteld dat ze einddatum van mij lidmaatschap willen spreken zodat ik onnodige kosten kom. Ik was op dat moment verward met deze bedrijf met gewoon MKB gids waar... Lees meer

Leugens

Klacht van ToineB. op 02 augustus 2021 over uwMKBgids.nl in de categorie Algemeen

er wordt verteld dat ik al een jaar lid ben maar betaling nooit heb voldaan. ik sta niet vermeld met mijn bedrijf en heb nooit gesproken of mail gehad van UwMKBgids.nl. daarnaast nooit geen aanmaning gehad. nu moet ik lidmaatschap... Lees meer