Klachten over uw-adres.nl

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over uw-adres.nl zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van uw-adres.nl in de categorie Media

1 klachten gemeld

Tijdslijn

Uw-adres

Klacht van op 12 mei 2018 over uw-adres.nl in de categorie Media

Eind januari belde uw-adres me over de bekendheid van mijn bedrijf. Ze zouden mij veel bekender kunnen maken via internet. Ik overweegde het te doen. De dag erna had ik me bedacht en wou ik dit niet meer doen. Ik... Lees meer

opgelicht

Klacht van Lamle op 18 januari 2018 over uw-adres.nl in de categorie Media

ik werd opgebeld en gevraagd of ik een contract wil aangaan en dat deed ik natuurlijk want ze zeiden dat ze van Google waren en heb het daarna opgezocht en meteen op de zelfde dag opgezegd en heb daarna een... Lees meer

Gebeld en nu een factuur ontvangen

Klacht van Tamn op 02 februari 2017 over uw-adres.nl in de categorie Media

Onlangs ben ik gebeld door uw-adres.nl. Zij zeiden dat ik voor google places moet betalen voor mijn bedrijf vermelding. Als ik 15 maanden zo\'n 350€ te betalen zullen zij voor alles zorgen. Ze zeiden steeds \'u heeft de opdracht gegeven\'... Lees meer

Opgelicht

Klacht van Marrinolwd op 24 november 2016 over uw-adres.nl in de categorie Media

Ik werd op een dag gebelt met de vraag of ik met mijn bedrijf niet beter vindbaar wilde worden op Google. Er werden grote belofte gemaakt aan mij, wij gaan ervoor zorgen voor u, u komt hoger in Google adwords ect... Lees meer

Oplichting phishing

Klacht van Rodyvanhulst op 30 augustus 2016 over uw-adres.nl in de categorie Media

Beste Klacht.nl, Uw-adres.nl is een bedrijf doet zich voor als google maar dit zijn ze niet. Vervolgens geven ze aan dat je 385 euro moet betalen om op google te mogen staan. Toen de factuur binnen kwam voor 385 euro en... Lees meer