Klachten over uw-adres.nl

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over uw-adres.nl zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van uw-adres.nl in de categorie Media

2 klachten gemeld
1.0 /10
5 stemmen
5

Tijdslijn

Gebeld en nu een factuur ontvangen

Klacht van op 02 februari 2017 over uw-adres.nl in de categorie Media

Onlangs ben ik gebeld door uw-adres.nl. Zij zeiden dat ik voor google places moet betalen voor mijn bedrijf vermelding. Als ik 15 maanden zo\'n 350€ te betalen zullen zij voor alles zorgen. Ze zeiden steeds \'u heeft de opdracht gegeven\'... Lees meer

In mijn naïviteit en drukte (ze belden om 12 uur toen de kinderen uit school kwamen) ben ik de ellende aan gegaan met Bedrijvenpagina.nl.. Eerst een meneer die vertelt dat er al veel mensen bij hun aan hebben gegeven dat... Lees meer

Oplichting phishing

Klacht van op 30 augustus 2016 over uw-adres.nl in de categorie Media

Beste Klacht.nl, Uw-adres.nl is een bedrijf doet zich voor als google maar dit zijn ze niet. Vervolgens geven ze aan dat je 385 euro moet betalen om op google te mogen staan. Toen de factuur binnen kwam voor 385 euro en... Lees meer

Ik ben vanochtend gebeld door uw-adres.nl met de mededeling dat ik gratis van Google een vermelding heb in de bedrijvenadressenbestand UW-Adres.nl Ze doen alsof ze voor Google werken, blijkt dat ze een zelfstandige onderneming zijn die andere ondernemers proberen te... Lees meer