Klacht: Usps verzending geen pakket

op 08 februari 2018 over USPS in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

verzonden en volgens hun track & trace systeem zou het pakket in het “international mail centre” zijn omdat het niet afgeleverd kon worden, dit komt omdat ik uit het huis werd gezet omdat het huis werdt gesloopt het pakket was inmiddels ook later verstuurd dan afgesproken maar nu wil ik graag weten waar mijn pakket is en waar ik dit vandaan kan krijgen.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn pakket alsnog krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over USPS

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over USPS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Toon pakketje