Klacht: Usb werkt niet meer

op 08 oktober 2017 over Nintendo in de categorie Spelcomputers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik was bezig met een philips usb van 32 gb over te dragen naar de philips van 64 gb die van 64 gb werkte niet meer op pc dus wouw ik die op de wii u overdragen later gaf het een error met de usb een dan later werkte die van 64 gb niet meer had er op die error opgestaan dat het later niet meer ging werken dan had ik mijn opgeslagen data overgedragen naar een andere ik heb heel veel moeite in gestoken om die save data compleet te maken ik wil een oplossing

Gewenste Oplossing:

Oftewel waneer ik mijn saves kan overdragen oftewel of de usb terug werkt

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Nintendo over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Elite