Klacht: upgrade doet het niet

op 07 oktober 2016 over Albelli in de categorie Fotoservice

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisteren nieuwe upgrade van Albelli gedaan en dit werkt dus niet meer, als ik mijn boek die ik wil maken aanklik blijft alles hangen, herhaaldelijk alles verwijderd maar niks help, opnieuw installeren helpt ook niet, zelfs bestaande fotoboeken krijg ik niet meer open, hopelijk snel opgelost want ik moet nog een boek maken anders zie ik mij genoodzaakt om met een ander program mijn boek te maken.

Gewenste Oplossing:

graag antwoord wat ik moet doen?

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Albelli in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Albelli een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Albelli

Heeft op 19 oktober 2016 om 16:54 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste mevrouw Van Linden,

Volgens onze berichtgeving is het probleem inmiddels opgelost. Dat vinden wij erg fijn om te horen!
Wij hopen dat u hier in de toekomst geen last meer van zult ondervinden.

Mocht u verder nog vragen hebben, dan vernemen wij dat graag van u.

Met vriendelijke groet,

Albelli

Alle klachten die gemeld zijn door magda van Linden