Klacht: update window10 op mijn mobiele microsoft telefoon

op 03 juni 2016 over Microsoft in de categorie Software

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

niewe versi vandaag geimplementeerd, alles zou beter worden. Bestanden zouden op orden gecopieerd. jammer dus. Alle adressen weg, agenda leeg, historie weg, geen verbinding met hormail mogelijk, ondanks herhaalt proberen. Jammer dat ik deze rommel heb aangeschaft. leuk voor de liefhebber misschien, maar voor een eenvoudige gebruiker een ramp. Wel een groot verschil met mijn apple apparatuur!

Gewenste Oplossing:

indien ik mijn oude bestanden weer terug heb

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Microsoft

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Microsoft nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door tjitske11