Klacht: update van 8/2/2018

op 10 februari 2018 over Whatsapp in de categorie Apps (mobiele applicaties)

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De update van 8 februari jl. kan niet worden uitgevoerd op mijn telefoon. Ik blijf de foutmelding krijgen dat de geïnstalleerde versie sinds 7 februari jl is verouderd. En als ik de nieuwste versie wil downloaden geeft de play store aan deze binnenkort wordt geïnstalleerd. Ik lees op internet dat meerdere mensen problemen hebben met de nieuwste update

Gewenste Oplossing:

Wanneer die probleem is opgelost

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Whatsapp

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Whatsapp nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ellen Scholtes