Klacht: Unox Smac

op 10 mei 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vandaag 10-mei-2017 een blikje Unox smac gekocht bij het open maken en het er uit halen zag ik dat aan de zijkant en onderkant de worst of vlees hoe het noemt weet ik niet bruin was ook als je het doorsnijd is er van binnen een rand hiervan te zien. Wij vinden deze worst altijd lekker door de macaroni of uit het vuistje nu heb ik het weggegooid. De datum van houdbaarheid is 03-2020 L 7082 er onder 0 2 824 daaronder 06:49 nr:082264

Gewenste Oplossing:

normaal altijd ik gebruik deze al jaren nog nooit klachten gehad

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nico van der Plas