Klachten over Universiteit Utrecht faculteit Diergeneeskunde

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Universiteit Utrecht faculteit Diergeneeskunde zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Universiteit Utrecht faculteit Diergeneeskunde in de categorie Algemeen

0 klachten gemeld

Tijdslijn

Ik kreeg drie vragen over mijn naam en afkomst in een sollciitatiegesprek voor een promotieplaats. Ik ben blank, geboren en getogen in Nederland en heb nota bene aan deze Universiteit gestudeerd. Mijn klacht betreft niet de Faculteit Diergeneeskunde, maar ik blijk... Lees meer

Slechte service

Klacht van Michael Aken, van op 24 juni 2021 over Universiteit Utrecht faculteit Diergeneeskunde in de categorie Algemeen

Woensdag 12 mei ben ik met mijn zieke diertje naar kliniek universiteit utrecht diergeneeskunde geweest. De wijze waarop ik ben behandeld ben is alles behalve ok. Omdat de klantenservice uiterst slecht bereikbaar is (geen telefonische klantenservice) ben ik genoodzaakt mijn... Lees meer