Klacht: Unisolve en bestelling bij Neckermann

op 13 oktober 2016 over neckermann.com in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In 2006 zou ik spullen hebben besteld a 213,- waarvan de helft betaald zou zijn.
Ik heb nooit spullen besteld maar goed. Ik bel met Unisolve die heel agressief mij benaderd dat er een bedrag van 438,- betaald moet worden. Ik geef aan dat ik nooit iets heb besteld. Ik hoor dat zou gaan over 2006. Lieve mensen we leven nu in 2016! IK HEB NIETS BESTELD! Na behoorlijk wat dreigementen geef ik aan het voor te willen laten komen bij een rechter . Ineens word er gezegd dat ik minder hoef te betalen . Hoe raar is dit? Fit klopt niet.

Gewenste Oplossing:

Ik heb niets besteld en ga zeker geen hoog bedrag betalen voor iets wat ik niet heb besteld in 2006!

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over neckermann.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over neckermann.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jet75