Klacht: Ultimate team

op 17 oktober 2016 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo, ik heb vandaag een nieuwe playstation 4 + fifa 17 gekocht, als ik wil inloggen op Ultimate Team dan word ik weer teruggestuurd naar het hoofdmenu door een foutmelding, soms kom ik wel in ultimate team, dan moet ik mijn beveiligings vraag invoeren, en als ik dat heb gedaan word ik weer teruggestuurd en begint het allemaal weer van voor af aan.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag iltimate team willen spelen. Maar nu word ik telkens terug gestuurd naar het hoofdmenu.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Remco kramer