Klacht: uitzuigen van DELA

op 14 juli 2021 over Dela in de categorie Verzekering

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 12 mei 2021 heb ik de opzegging bevestiging ontvangen van DELA (uitzuigers) ik heb opgezegd omdat ik in het buitenland woon en DELA niet wil vergoeden wat het in Nederland kost indien er een uitvaart moet plaats vinden.
Zij zullen niets doen alleen uitkeren na ontvangst van echte rekeningen naar Nederlandse wet
en volgens Nederlandse verzekering wetten niets vergoeden indien mogelijk.
Mensen in rouw zijn makkelijke slachtoffers dus snel niet betalen wegens ??????
DELA staat bekend om het uitzuigen van zijn deelnemers dat is coöperatieve uitbuiting.

Op 12 juli 2021 heb ik nog niets vernomen van deze uitzuigers te weten een volledige eind afrekening en uitbetaling binnen 10 dagen na einde contract 01-07-2021.

Verstuurd begin mei 2021.

Geachte Dela,

Ik heb jullie eerder een bezwaarschrift geschreven daarop hebben jullie gereageerd en het blijkt jullie zijn pure uitzuigers bij deze zeg ik het contract op ingaande 01-07-2021.
Graag ontvang ik per omgaande een volledig overzicht van de te ontvangen bedragen na 01-07-2021.
Jullie schrijven wij vergoeden indien volgens onze regels voorwaarden punten en coma’s en zonder de mogelijkheid echt niet te hoeven betalen dan kijken wij wat we zullen vergoeden.
Volledig gebruik makend van de rouw periode zodat je mensen goed kunt misbruiken dat is wat jullie pogen te doen. Pure uitzuigers.
Bij deze volledige opzegging onder voorbehoud van alle rechten.

Wegens CORONA volledig niet ondertekend en ook niet verstuurd alleen per email aan dela of moet ik zeggen uitzuigers.

Met niet gemeende groeten,
Theodorus van Zuilen

Gewenste Oplossing:

Als ik zonder kosten van dir Dela uitzuigers bedrijf af kom.
Ik pleeg geen contract bruik zij doen dat door niet te willen vergoeden de kosten die zij in NL. rekenen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 week geleden - Ik heb een email gestuurd naar Dela over deze klacht.

Reactie van de melder van de klacht T. van Zuilen

7 dagen geleden - Geachte lezer Klacht.nl, FEIT, op 12 mei schrijft DELA uitzuigers per email wij hebben de polis nu beëindigd dan is alles in de computer in 5 minuten geregeld die handeling gaat mij 150 euro kosten (uitbuiters) Maar de computers zijn ingericht op uitbuiting dat betekend alles wordt op die manier beoordeeld. Een eind afrekening maken per 01-07-2021 en uitbetaling voor de 2 verzekerden op de uiterste datum die mogelijk is. Maar DELA uitzuigers doet dat allemaal niet??? Op 17-07-2021 heb ik nog steeds geen eindafrekening ontvangen ook is het bedrag voor de 2e persoon niet ontvangen. Op internet staan vele aanbiedingen complete crematie verzorging voor 1600 euro, DELA uitzuigers schrijft een crematie kost meer dan 3600 euro wat bedoelen ze met geen uitbuiting??? Zo wat ieder jaar moeten de premies worden verhoogd van wegen te hoge kosten!!!!

Reactie van de melder van de klacht T. van Zuilen

14 uur geleden - Geachte klacht. Nl lezers Ik had de email van DELA op 12 mei niet goed genoeg gelezen helaas de uitbuiters hebben gewonnen De afkoop waarde van de polis per 1 juli 2021 is 2051,54 Premie vrij maken Voor verzekerde 1e 2186 euro Voor verzekerde 2e 1160 euro DELA uitbuiters hebben geen eind afrekening gemaakt wel hebben zij een eind polis gestuurd deze is in gegaan in 1987 en beëindigd 1 juli 2021 op maak datum 10 mei 2021. FEITEN, DELA uitzuigers betaald niet bij emigratie de kosten van de uitvaart buiten Nederland alleen de gemaakte kosten volgens kun regels op echte nota’s ( liefst niets betalen). Premie betaling was tot 01-07-2021 einddatum op maak polis is 10 mei 2021 opzeg datum was na 3 mei 2021. Ik blijf van mening het zijn pure uitzuigers en uitbuiters zie het verschil tussen afkoop en premie vrij maken. Het geeft de DELA een goed gevoel ze hebben iemand bij leven al flink kunnen uitbuiten. Mocht er een advocaat zijn in Nederland die denkt dat dit een zaak is voor de rechtbank graag want ik heb een hekel aan uitzuigers en uitbuiters zo als DELA. Weet wel rechters in Nederland kijken graag naar regels en hebben maling aan de werkelijke gang van zaken en kiezen graag voor de meest vermogende en DELA laad haar deelnemers de prijs betalen.

Alle klachten die gemeld zijn door T. van Zuilen