Klacht: Uitvallen van telefoon

op 17 juli 2012 over Sony Ericsson in de categorie Electronica - GSM

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb mijn telefoon nu bijna 1 jar. Na 3 manden viel deze 1x per dag uit. Meende dat de batterij leeg was. Het probleem werd steeds erger. Nu na 1 jaar valt hij bij alles wt ik doe; uit. Bbellen kan niet en gebeld worden ook niet. Geeft aan dat batterij dan leeg is en aan de lader moet. Met batterij is niets mis. Resetten helpt ook niet. Het is erg vervelend. Mijn zoon heeft dezelfde telefonn en heeft ook dit probleem. Mijn man heeft dezelfde, nog geen probleem. Vindt het erg vervelend dat dit met deze fijne telefoon gebeurt. Bij Vodafone konden ze me niet helpen.

Gewenste Oplossing:

Dat de tellefoon doet, waar deze voor bestemd is. Bellen, gebeld worden, appen, internetten enz. Ze zijn duur genoeg.

Alle klachten die gemeld zijn door marijke brouwer