Klacht: uitschrijven voor ongevraagde reclame mails onmogelijk

op 22 september 2017 over Staples in de categorie Kantoorartikelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb onlangs zakelijk aankopen gedaan bij Staples waarbij ik mijn gegevens moest achterlaten, waaronder mijn bedrijfs-mailadres. Ik kreeg voortdurend reclame mail van staples, terwijl ik me nu al 3x in twee weken tijd heb uitgeschreven.

De laatste keer kwam ik erachter dat het onmogelijk is om je uit te schrijven. je kunt enkel kiezen voor ‘wekelijks’ anders meer.

Ik ben het hartstikke beu dat je ongevraagd reclame krijgt op een belangrijke mailbox wanneer je hier niet op zit te wachten. Ik vind het dat ook niet normaal dat je, je niet volledig kunt uitschrijven.

Om deze reden ben ik staples hartstikke beu na mijn eerste aankopen. Ik koop er niets meer en ik wil hier vanaf.

Gewenste Oplossing:

wanneer ik niet meer ongevraagd reclame ontvang, ook niet wekelijks.

Alle klachten die gemeld zijn door kikibusio