Klacht: uitgedroogde samson shag

op 11 augustus 2016 over Koninklijke Theodorus Niemeyer B.V. in de categorie Tabaksbedrijf

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb 1 slof samson shag gekocht in andorra, dit shag is compleet uitgedroogd, terwijl de shagzakjes dichtgeseald zitten ,dit mag toch niet kunnen, mede daardoor is het zo fijn geworden dat het een zak vol losse rommel is in plaats van 50 gram normale shag. Jillie verkomen toch een goed merk ,dan mag dit toch niet kunnen, is daar ook iets aan te doen?????,als ik een a merk shag koop moet dit toch ook aan bepaalde eisen voldoen?

Gewenste Oplossing:

graag zou ik dit willen omruilen tegen normale shag

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Koninklijke Theodorus Niemeyer B.V.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Koninklijke Theodorus Niemeyer B.V. nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ina162