Klacht: Uit buitenland koop met extra Verzekeringskosten??

op 25 mei 2020 over Ebay in de categorie Internetshops - Advertenties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een e-mail gehad na een aankoop in Polen van een revox C-270 (1500 euro) dat ik extra verzekering van 750 euro eerst moet betalen voordat ik mijn koop binnen heb. Dit geld zou ik retour krijgen als ik de Revox zou houden (kan hem eventueel retour sturen zegt de verkoper). Dit bedrag is bedoeld voor het geval dat ik deze beschadigd retour zou sturen?????)
Schijn nieuw van e-bay te zijn voor spul uit buitenland)

Gewenste Oplossing:

Wil best de 750 eu extra betalen als dit verhaal klopt.
Anders wil ik mijn geld retour.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ebay

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ebay nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door DaFi_02