Klacht: twitter security sms dienst houdt mij en mijn partner wakker!

op 25 juli 2017 over Twitter in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

sinds enkele dagen blijft twitter mij ongevraagd beveiligings codes opsturen. meerdere malen heb ik geprobeerd contact te krijgen met twitter. dit is tot op heden op niets uitgekomen buiten een kopie en paste bericht “your account has been compromised oe die stappen blah blah blahg” onzin wat ik allemaal al gedaan had, bij tweede contact kreeg ik weer dezelfde bericht… ik krijg geen fatsoenlijke support want als hun de chat sluiten weet hun teering robot niet wat hij met me text moet… ik ben het kots moe aan het worden en overweeg gerechtelijke stappen ten name van laster te ondernemen wanneer twitter niet snelst gaat reageren en het probleem oplost!!!!!!!!!!!

Gewenste Oplossing:

Zoek uit wie er op me account probeert te komen. ik zie geen rare aanmeldingen nochtans ontvang ik per uur meer dan 30 berichtjes van twitter met ccodes en zo doende worden wij dus het snachts al een week wakker gehouden!!!!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Twitter over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Jackson_Evans