Klacht: Twitter account verwijderd zonder reden

op 04 augustus 2017 over Twitter in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn twitter account is spontaan verwijderd, zonder waarschuwing vooraf, of een mail met uitleg of verdere informatie. Via internet kan je bezwaar maken tegen het besluit van Twitter. dit ook gedaan, maar er komt na een paar dagen een niet serieus te kunnen nemen mail. hierin verwijzen ze je opnieuw door naar hun regels. hier kan ik mij niet in vinden en wil op de mail reageren. echter hebben ze de afhandeling direct gesloten, waardoor je binnen 1 minuut een automatische mail krijgt dat je niet kan reageren omdat de afhandeling is gesloten.

na een aantal dagen toch maar een nieuw account aangemaakt, echter werd deze ook direct van twitter verwijderd.

Gewenste Oplossing:

als ik mijn twitter account terug heb, en een duidelijke reden heb waarom ik verwijderd ben.

en waarom mijn nieuwe account ook direct verwijderd werd

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Twitter over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Ivarb98