Klacht: Twijfel over KM stand gekochte auto

Bertveerman op 12 september 2021 over Louwman in de categorie Autodealers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vorig jaar december een 2e hands Opel Mokka bij Louwman gekocht. Dit met 28.000 Km op de teller. Volgens Louwman was de Km stand door hun gecontroleerd obv NAP gegevens. Nu na aflopen garantie veel storingen met de auto. Ik ben naar de lokale garage gegaan voor reparatie. Volgens de garage veel slijtage voor lage km stand. Opvallend. Vervolgens km stand gecontroleerd bij de RDW. Nu blijkt dat de auto door Louwman geïmporteerd is en er geen NAP pas aanwezig is. Op het label op de reserve sleutelhanger staat 54.000 km.Kortom twijfel over de juiste Km stand. Ik ben van mening dat Louwman mij dit bij de aankoop had moeten melden.dat de Km stand niet verifieerbaar is. Louwman heeft de schijn tegen een auto met een onjuiste km stand verkocht te hebben en ik heb de indruk te veel betaald te hebben voor de auto. Samenvattend is dit niet professioneel van Louwman. Hiermee betreden zij zich op het gebied van de louche autoverkopers.

Gewenste Oplossing:

Een toelichting en onderbouwing. Indien de daadwerkelijke km stand niet betrouwbaar en aantoonbaar/verifieerbaar door Louwman toegelicht kan worden compensatie.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Louwman

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Louwman nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bertveerman