Klacht: TV commercial gescheiden ouders

op 15 december 2017 over Plus in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik vind deze reclame niet “luchtig” zoals ik wel gewend ben van de plus. De situatie die hier geschetst wordt is héél vaak niet haalbaar voor kinderen met gescheiden ouders dus komt de huiskamer in als een schok. Ik kan er de humor niet van inzien en het Kerstgevoel krijg ik er al helemaal niet van, ik voel me eerder ellendig na deze commercial. De vader van het meisje wordt ook zielig weggezet een flatje drie hoog achter en de moeder heeft haar geluk weer gevonden in een nieuwe man. Vanmorgen las ik de Telegraaf Rubriek Strips en bij “Weltevree” kregen ze ook hoofdpijn van deze commercial.Dus dat zegt wat mij betreft genoeg.

Gewenste Oplossing:

Een luchtige reclame van bijvoorbeeld: Alles in de tent 50 % Hier kun je tenminste de humor van inzien.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Plus

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Plus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Maya Plus