Klacht: Tuinopbergkist beschadigd geleverd en geen reactie via klantendiens

op 18 mei 2020 over Dealdigger in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een bestelling gedaan van een tuinopbergkist met hout look, zag er een leuk item uit. Wij kregen deze 2 weken later thuis geleverd, maar bij de opening van het pak vielen de stukken er gewoon uit. Er zaten scheuren in de kist zelf en deze was niet meer monteerbaar.
Na toch wel al 3 mails gestuurd te hebben krijg ik nog altijd geen antwoord. Als ze deals willen verkopen, mij best, maar als er dan klachten zijn, behandel ze dan ook. Ik heb hier foto’s van meegestuurd.

Gewenste Oplossing:

Reactie op mijn klacht terugbetaling.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Dealdigger

Reactie van de melder van de klacht Kvleminckx

4 maanden geleden - Ik heb vandaag een respons op mijn klacht gekregen en ze gaan over tot terugbetaling van het aankoopbedrag.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Dealdigger nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kvleminckx