Klacht: Tuinkast nooit geleverd

op 20 juli 2016 over Fonteyn Outdoor Living Mall in de categorie Tuincentra

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Tuinkast op 30 mei 2016 besteld en betaald, zou 5 werkdagen duren tot op heden nog geen kast.
Na verschillende keren bellen was mij beloofd dat de kast in week 25 zou komen.
Geen enkele reactie van Fonteyn.
Na weer bellen werd er gezegd dat de kast vorige week geleverd zou worden door een transport bedrijf die contact met mij zou opnemen.
Op dinsdag vorige week belt mij een chauffeur op die tegen mij zegt dat”wij” een probleem hebben aangezien hij niet met zijn vrachtwagen door het plaatsje Breukelen heen kan. Na verschillende keren uitgelegd te hebben dat hij via de andere kant Breukelen binnen kan komen tot op heden niks meer gehoord.

Gewenste Oplossing:

Wanneer Fonteyn contact opneemt en een deel van het betaalde terug betaald.

Alle klachten die gemeld zijn door Alettaterbeek