Klacht: Travel club express

op 05 september 2018 over Travel Club Express in de categorie Hotels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij deze zou ik graag jullie willen meedelen dat ik ten einde raad ben.
Omdat ik een slachtoffer ben van een oplichterij.
Namelijk (travel club express).
Op een dag werd ik opgebeld door een totaal onbekend nummer, hun verhaal klonk te mooi om waar te zijn maar ze beweerden dat ik een reis gewonnen heb voor 6 personen naar een bestemming naar keuze ( Dubai, Venetië, Turkije of Toscane). Ze vroegen naar mijn rekening nummer. Het was wel verplicht om 179, 95 euro te betalen voor verzekering. Ik kreeg dan een pakket toegestuurd per post met totaal tegenstrijdige informatie dan wat ik toen kreeg tijdens onze telefoon gesprek.
Het bedrag is automatisch van mijn rekening afgehouden geweest. We proberen hen al maanden te contacteren maar het is precies of ze van de aardbol verdwenen zijn.

Gewenste Oplossing:

Geen oplossing tot heden

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Travel Club Express over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Jelle111