Klacht: Trap niet in hun

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ze sturen je en mail en zeggen hier op de site heel fijn de klacht is opgelost maar nee hoor dat doen we niet. Heb op 9 juni iets besteld. Vraag al lang me geld terug maar krijg niks terug. Dan zeggen ze wil je iets anders. NEE IK WIL ME GELD TERUG. En dan zeggen ze je we hebben iets anders aangeboden en je zei zelf nee. Ja mzzl je betels niet voor niiks die je wilt hebben. Geef mensen waar ze recht op hebben of om vragen en probeer te luisteren en te reageren. En ik verwacht binnen een week me geld terug anders ga ik naar de politie en die ik aangiften stelletje ……….

Gewenste Oplossing:

GELD TERUG EN WEL NU

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door onlinesunshop.com in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat onlinesunshop.com een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

onlinesunshop.com

Heeft op 19 juli 2012 om 13:58 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Amanda,

Uw terugbetaling is inmiddels in werking gezet, u heeft hiervan ook een melding ontvangen.

Mochten er vragen zijn horen we het graag.

MVG Online Sun Shop webcare team

Alle klachten die gemeld zijn door aklijn