Klacht: tractor nu al op.

op 14 september 2016 over Plus in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vanmorgen, woensdag 14 september, deed ik boodschappen bij Plus en kocht de actieartikelen waarbij je de tractor krijgt van de spaaractie. De tractor was echter op. Ik vind het echt raar dat op woensdag al zo is. Ik wil graag de complete set sparen en nu kan dat niet meer. Ik hoop dat de tractor alsnog geleverd kan worden. Jullie kunnen wel bedenken dat zo’n actie erg gewild is en het is wel zo klantvriendelijk als zo’n item er gewoon is. Ik hoop spoedig van jullie te horen.
Met vriendelijke groet, Karin Witteveld

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik de tractor alsnog krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Plus

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Plus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door kwit