Klacht: totaal onbereikbaar

op 13 september 2016 over Cleverbridge in de categorie Software

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wat een waardeloos bedrijf. Wat ik ook probeer en wat voor een e-mail adres ik ook gebruik, dit bedrijf is volkomen onberiekbaar. Al bijna een jaar geen gebruik kunnen maken van een programma “PrivacyKeeper”. Kan dit bedrijf niet bereiken, gebruikt een e-mailadres die het niet doet. Wel laten ze zich horen als je moet betalen voor een verlenging.

Gewenste Oplossing:

Ik wel geen verlenging meer van enig programma van uniblue.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Cleverbridge

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Cleverbridge nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door hrmnvshv