Klacht: Totaal geen Rust meer!!!!!!!

op 11 juli 2017 over Schiphol in de categorie Luchthavens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Constant vliegtuiglawaai Rembrandtweg en omgeving !!!!
Wil ook een keer mijn rust als ik weekend heb ! Er wonen hier niet alleen maar bejaarden, maar ook mensen met een baan, die hier wonen om te kunnen genieten van de groene omgeving. We betalen ontzettend veel om hier te kunnen wonen en dan verwacht je er wel wat voor terug !!!! Gewoon een keertje een rustig moment !!!! ‘ t Is hier verschrikkelijk!!!!!!!! Ik wou dat ik weer op mijn werk zat, heb daar tenminste niet zo’n voortdurende herrie om me heen. Arbo-eisen gelden daar wel.

Gewenste Oplossing:

Als \'t tenminste een keer een dagje rustig is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Schiphol

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Schiphol nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kllopklop