Klacht: Tickets worden niet geleverd

op 09 september 2016 over Ticket tribune in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb een aantal maanden geleden 2 tickets besteld voor de show van Theo Maassen die op 15-09-2016 plaats gaat vinden. nu heb ik 1,5 week geleden een mail gekregen van tickettribune dat de tickets niet meer leverbaar waren en dat ik mijn geld terug zou krijgen. Tot op heden nog geen geld ontvangen en ook geen mail meer gekregen.. Dit ruikt naar pure oplichting.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug op mijn rekening heb staan.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ticket tribune

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Ticket tribune in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Ticket tribune een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Ticket tribune

Heeft op 09 september 2016 om 12:57 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer of mevrouw, uw refund is doorgezet naar de juiste afdeling en binnen 7 werkdagen wordt het bedrag teruggestort op de rekening van herkomst. Wij waren in der veronderstelling dat u hierover bent ingelicht, onze excuses dat dit niet is gebeurt. Wij zullen u per email dit alsnog bevestigen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rachelkemps