Klacht: Tickets niet ontvangen

op 05 mei 2016 over ticketservice in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb in oktober 2015 2 tickets voor de Betaway premier league of darts in Ahoy rotterdam op 12 mei 2016 gekocht, maar daar nooit bericht van gekregen of tickets ontvangen. Ik heb wel een bewijs van afschrijving van mijn bankrekening. Afschrift komt van NETgiro Payments Ab

Gewenste Oplossing:

Als ik de tickets heb ontvangen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ticketservice

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ticketservice nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door pem94