Klacht: Tickets niet beschikbaar

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 16 januari hebben wij via smiletickets 4 kaarten besteld voor het concert van André Rieu op 8 juli. Vandaag (6 juli) krijgen wij te horen, dat de kaarten niet geleverd kunnen worden. We hebben hotel en alles al geregeld! Nadat ik hun op een zwarte lijst had gezien, was ik hier al bang voor. In de mail geven ze aan het geld binnen 90 dagen!! weer terug te betalen. Dan hebben ze mijn 400 euro bijna 10 maanden in hun bezit!! Ik heb gezegd, dat ik het geld per direct weer terug wilde hebben. Wat een drama dit, ik ga eerst duizend keer kijken voordat ik weer tickets op deze manier bestel.

Gewenste Oplossing:

Als ik de kaarten krijg en anders per direct het geld terug krijg.

Alle klachten die gemeld zijn door Elske Tolsma