Klacht: Ticket geannuleerd

op 01 oktober 2017 over Air berlin in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 9 augustus een ticket geboekt ik ben 22 augustus aangekomen in curacao en ik moet 14 november terug vliegen.nu zie ik dat het niet meer door gaat en omdat ik 9 augustus heb geboekt mijn geld ook niet terug krihg.dus nu zit ik op curacao hoe kom ik nu nog thuis?hebben jullie advies wat ik misschien kan doen? Groetjes elise

Gewenste Oplossing:

Ik wil duidelijkheid en terug naar dusseldorf vliegen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Air berlin

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Air berlin nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Eliseheemskerk